De sfeer van Weleer...

Gezellig uit eten in leuk kader
Uit eten tijdens de week, in het weekend of op feestdagen

 

   
   

 

   
   
   
   

 

 

 

 

 

Menukaart

Voorgerechten

  • Huisgemaakte garnalen kroketten, fris slaatje. 
  • Kroketten van geitenkaas, honing, framboos vinaigrette, huisgerookt spek, fris slaatje        
  • Huisgerookte zalm,rode ui, appel, peterselie, toast.  
  • Scampi’s met kruidenboter, appel ,rode ui, tomaat 
  • Duo van gamba’s en Sint-Jacobsnootjes, lente groentjes, kruiden boter.

Paling

  • Gebakken paling, verse frietjes, tartaarsaus, sla
  • Paling in roomsaus met verse frietjes, sla     
  • Paling op wijze van de chef, verse frietjes, Ricard, tomaat, champignons, look, room 
  • Paling in het groen
  • Paling met provençaalsesaus

 

Op de grill

  • Filet-pur, warme groenten. 
  • Côte à los 2 pers, warme groenten. 
  • Ribbetjes, fris slaatje.
  • Gegrilde lamskroon,warme groentjes.


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes, aardappelen met kruidenboter of brood
Verse huisgemaakte sausjes naar keuze: Bearnaise, peper, champignonsaus, choron, kruidenboter,provençaalsesaus..

Visspecialiteiten van de chef.

 

Vissersboot van de chef,verschillende soorten vis                                                                                                                                                                       

Groentjes,saus van schaaldieren.

Mixed grill van vis,bearnaise saus,warme groentjes.                                                                 

 

Brochette van gamba’s aan de galg,warme groentjes,lookboter.                                                          

 

 

Kindergerechten.

Brochette van kip aan de galg,verse frietjes,ketchup,groentjes.                                                         

Brochette van scampi’s aan de galg,verse frietjes,ketchup,groentjes.                                                  

 

Veggie,vegan.

Huisgemaakte groenten kroketten,fris slaatje,verse frietjes.vinaigrette van framboos.                 

Stoofpotje van seizoensgroentjes,cocossaus,koriander,krieltjes.                                                       

 

Supplementen.

Mayonaise, ketchup, tartaar, cocktail.

Hapjes bordje.


Bruschetta’s met huis gerookte zalm en Bours 
Bruchetta’s met huisgemaakte pesto en Gandaham.
Bordje met Gandaham.

 

Desserts.

Reuzen soes,roomijs,slagroom,chocolade saus.                                                                                   

Sabayon van het huis,roomijs.                                                                                                                    

Chocolade moelleux, roomijs.
Crème brulée
Trio van sorbet,passievrucht,citroen,framboos.

 

Elke vrijdag avond gegrilde cote a l’os met verse frietjes of scamp’s a volonté.

 

Het is eveneens mogelijk om van de kaart eten te bestellen op vrijdagavond. Voor mensen met allergenen gelieve ons dit te melden. Zo kunnen wij een gerecht aanpassen zodat u naar hartenlust kan genieten zonder zorgen! Reserveer meteen uw tafeltje en ga sfeervol uit eten regio Diksmuide!

Openingsuren :  

Ma 11:30-22:00
Di 11:30-22:00
Wo Gesloten
Do 11:30-22:00
Vr 11:30-22:00
Za 18:00-22:00
Zo 11:30-22:00

Keuken is open van 12u00 tot 14u30 en van 18u00 tot 22u00

Reserveren mogelijk via telefoon

Uitgebreide parking

Gespecialiseerd in het roken van vis en vlees