De sfeer van Weleer...

Gezellig uit eten in leuk kader
Uit eten tijdens de week, in het weekend of op feestdagen

 

Take away lijst.051/69/62/77

Hoofdgerechten.

Paling.

Gebakken,room, of van de chef,                                                                        25€

Scampi’s,curry of lookboter,frietjes.                                                                   18€

Gegrilde ribben,frietjes,sla.                                                                                  18€

Cote a los,2 pers,sla                                                                                            45€

Gegrilde gamba’s,pasta pesto,groentjes.                                                            24€

Gegrilde kreeft,pasta pesto,groentjes.                                                                 36€

Kreeft belle-vue,pasta salade.                                                                              36€

Vispannetje,puree.                                                                                                21€

 

Huiswijn wit,rosé,rood,fles 75cl.                                                                             9€     

Huisgemaakte picon witte wijn.  1 liter.                                                                21€

 

                                                            

051/69.62.77. bel en bestel.

   
 

beste klanten wij vragen om op voorhand te reserveren dit word door de overheid aangemoedigd,

bij aankomst geven we een korte uitleg . 

 

 

Hapjes.

Bruschetta’s met huis gerookte zalm en kruidensaus.                    9€    

 Gefrituurde visreepjes,verse tartaar.    

                                              10€                  Voorgerechten.

Gegrilde gamba’s,               16€

kruidenboter,groentjes,     

 

Huis gerookte zalm             16€

met garnituur.                                                           

 

Runds carpaccio,rucola,olijven,

parmezaan.                           16€

 

Kort gebakken sint-jacobsnootjes,

Langoustines,gamba,velouté van prei,courgettes.                           18€

 

Hoofdgerechten.

 

Filet-pur met groentjes,

Saus naar keuze en               32€

Verse frietjes.

 

Cote a l’os 2 pers,

Groentjes,verse frietjes.      55€

saus naar keuze.

Viskaart.

Noordzee tong,                      30€

Belle meunière,

Verse frietjes.

 

Vissersboot van de chef

met verse frietjes.                28€

 

 

 

Gegrilde gamba’s

aan de galg,

kruidenboter,groentjes,      32€

pasta met verse pesto.

 

Tajine met kreeft,gamba’s,          34€

pasta,warme groentjes,

currysaus.

 

Salade niçoise,met verse tonijn,  26€

Kort gegrild,paprika,boontjes.

 

halve kreeft met langoustines,  39€

sint-jacobsnootjes,gamba’s,

velouté van prei,krieltjes.

Courgettes.

 

 

Veggie.

 

 

Pasta met groentjes,               22€

Currysaus.                                                     

 

 

Paling.

 

 

Roomsaus,fijne groentjes,

Verse frietjes.                          29€

 

Op wijze van de chef,             29

in lookboter,fijne groentjes.     29€

verse frietjes.

 

Kreeft.

 

Gegrilde kreeft,pasta            45€

pesto,kruidenboter,warme  groentjes.

 

Kreeft belle-vue,

Sla,sausjes,verse frietjes.      45€

 

 

 

 

 

wijn tip van de chef.

Salcuta pinot noir   100%         21€

Moldavie.             

Dessert.

 

Huisgemaakte chocolade       

moelleux,roomijs.  

 

Huisgemaakte creme brulée    

 

Sabayon van het huis,             

roomijs.        

 

Geglaceerde aardbeien           

met sabayon,Sorbet van cassis

 

Soesjes gevuld met roomijs   

en chocolade saus.

 

Trio van sorbet.                          

 

Coupe aardbeien met              

slagroom.

 

wijn tip van de chef..

les hauts de lery.                      

Aoc cheverny blanc loire               

Zeer fruitig 80%sauvignon blanc

20% chardonnay.

 

 

 

                                                                                              

 

 

 

 

 

                                                      

 

                                                       

 

 

                                                 

 

.                                                       

 

 

 

 

                                                                          

 

Het is eveneens mogelijk om van de kaart eten te bestellen op vrijdagavond. Voor mensen met allergenen gelieve ons dit te melden. Zo kunnen wij een gerecht aanpassen zodat u naar hartenlust kan genieten zonder zorgen! Reserveer meteen uw tafeltje en ga sfeervol uit eten regio Diksmuide!

Openingsuren :  

Ma 12:00-22:00
Di 12:00-22:00
Wo Gesloten
Do 12:00-22:00
Vr 12:00-22:00
Za 18:00-22:00
Zo 12:00-22:00

Keuken is open van 12u00 tot 14u30 en van 18u00 tot 22u00

Reserveren mogelijk via telefoon

Uitgebreide parking

Gespecialiseerd in het roken van vis en vlees

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site