De sfeer van Weleer...

Gezellig uit eten in leuk kader
Uit eten tijdens de week, in het weekend of op feestdagen

 

   
 

 

 

 

 

Afhaal gerechten restaurant scheeweghe .

Deze week van 29/05/2020 tot 31/05/2020.

Warme en koude  gerechten  take away,elke vrijdag middag en avond,zaterdag middag en avond,zondag middag en avond.

Voorgerechten.

Salade van sint-jacobsnootjes,witte asperges,pesto,tomaten.                        12€

Halve kreeft belle-vue.                                                                                             18€

Tomaat garnalen.                                                                                                      14€

Hoofdgerechten.

Deze week visschotel vanaf 2 personen.

halve kreeft,oesters,gamba’s,tomaat garnalen,zalm belle vue en sint-jacobsnootjes,groentjes,pasta salade.

Deze word afgeleverd met een fles cava van het huis en kan aan huis geleverd worden in een straal van ongeveer 20 km.

Prijs 45 € per/persoon.

Tomaat garnalen,ei,sla,……                                                                                      22€

Steak tartaar,slaatje.                                                                                                 19€

Paling.

Gebakken,room,provencaalsesaus of van de chef, 25€ per/persoon,met sla.

Gegrilde ribben,aardappelen,sla.                                                                          18€

Cote a los,2 pers,sla                                                                                                 45€

Gegrilde gamba’s,pasta pesto,groentjes.                                                            24€

Gegrilde kreeft,pasta pesto,groentjes.                                                                 36€

Kreeft belle-vue,pasta salade.                                                                                36€

Vispannetje,puree.                                                                                                   21€

Gegrilde zalmfilet,graanmosterdsaus,groentjes.                                                22€

Huiswijn wit,rosé,rood,fles 75cl.                                                                            

051/69.62.77. bel en bestel.

 

 

 
   
   
   

 

 

 

 

 

Menukaart

Voorgerechten

  • Huisgemaakte garnalen kroketten.                                                                                                                
  • Huisgerookte zalm met sla,rode ui,peterselie.                                                                                                 
  • Duo van gamba’s en sint-jacobsnootjes,groentjes,currysaus.                                                                 
  • Gebakken sint-jacobsnootjes,currysaus.appel,gember.                                                                            

Paling

  • Gebakken paling,tartaarsaus,sla.                                                                                                                    
  • Paling in roomsaus,met fijne groentjes.                                                                                                        
  • Paling op wijze van de chef, ricard,tomaat,champignons,look,room.                                                      

Op de grill

  • Filet-pur, warme groenten. 
  • Côte à los 2 pers, warme groenten. 
  • Ribbetjes, fris slaatje.
  • Gegrilde lamskroon,warme groentjes.
  • gegrilde chateau briand,warme groentjes,saus naar keuze.

 

 

  • Vis,schaal en schelpdieren.
  •  
  • Vissersboot van de chef sausje van grijze garnalen,fijne groentjes.                                                     
  • Gegrilde brochette van gamba’s pasta pesto,warme groentjes.                                                          
  • Duo van gamba’s en gebakken sint-jacobsnootjes,warme groentjes                                                  

 

  • Koude gerechten en salades.
  •  
  • Huisgemaakte steak tartaar,met garnituur.                                                                                               
  • Salade scheeweghe,huisgerookte zalm,grijze garnalen,scampi’s,sint-jacobsnootjes.                       

 

  • Dessert.
  • Huisgemaakte chocolade mousse.                                                                                                                    
  • Huisgemaakte chocolade moelleux,roomijs.                                                                                                 
  • Vers gebakken Normandische pannenkoek,roomijs,calvados.                                                                   
  • Huisgemaakte creme brulée.                                                                                                                             
  • Trio van sorbet,passievrucht,citroen,framboos.                                                                                             
  • Soesjes gevuld met roomijs,slagroom,chocolade saus.                                                                                        
  • Sabayon van het huis,roomijs.                                                                                                                         

 

  • Hapjes bordje.
  • Bruschetta’s met huis gerookte zalm en kruidensaus.                                                                                   
  • Bruchetta’s met huisgemaakte pesto en gandaham.                                                                                     
  • Bordje met gandaham .                                                                                                                                      
  • Gefrituurde visreepjes met verse tartaar.                                                                                                      

 

 


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes, aardappelen met kruidenboter of brood
Verse huisgemaakte sausjes naar keuze: Bearnaise, peper, champignonsaus, choron, kruidenboter,provençaalsesaus..

Visspecialiteiten van de chef.

 

Vissersboot van de chef,verschillende soorten vis                                                                                                                                                                       

Groentjes,saus van schaaldieren.

Mixed grill van vis,bearnaise saus,warme groentjes.                                                                 

 

Brochette van gamba’s aan de galg,warme groentjes,lookboter.                                                          

 

 

Kindergerechten.

Brochette van kip aan de galg,verse frietjes,ketchup,groentjes.                                                         

Brochette van scampi’s aan de galg,verse frietjes,ketchup,groentjes.                                                  

 

Veggie,vegan.

Huisgemaakte groenten kroketten,fris slaatje,verse frietjes.vinaigrette van framboos.                 

Stoofpotje van seizoensgroentjes,cocossaus,koriander,krieltjes.                                                       

 

Supplementen.

Mayonaise, ketchup, tartaar, cocktail.

Hapjes bordje.


Bruschetta’s met huis gerookte zalm en Bours 
Bruchetta’s met huisgemaakte pesto en Gandaham.
Bordje met Gandaham.

 

Desserts.

Reuzen soes,roomijs,slagroom,chocolade saus.                                                                                   

Sabayon van het huis,roomijs.                                                                                                                    

Chocolade moelleux, roomijs.
Crème brulée
Trio van sorbet,passievrucht,citroen,framboos.

 

Elke vrijdag avond gegrilde cote a l’os met verse frietjes of scamp’s a volonté.

 

Het is eveneens mogelijk om van de kaart eten te bestellen op vrijdagavond. Voor mensen met allergenen gelieve ons dit te melden. Zo kunnen wij een gerecht aanpassen zodat u naar hartenlust kan genieten zonder zorgen! Reserveer meteen uw tafeltje en ga sfeervol uit eten regio Diksmuide!

Openingsuren :  

Ma 12:00-22:00
Di 12:00-22:00
Wo Gesloten
Do 12:00-22:00
Vr 12:00-22:00
Za 18:00-22:00
Zo 12:00-22:00

Keuken is open van 12u00 tot 14u30 en van 18u00 tot 22u00

Reserveren mogelijk via telefoon

Uitgebreide parking

Gespecialiseerd in het roken van vis en vlees

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site