De sfeer van Weleer...

Visrestaurant in landelijk dorp
Dagvers en huisbereid

Zaakvoerder Dimitri Descamps staat zelf in zijn keuken en weet dus als geen ander hoe belangrijk het is om te werken met verse producten voor een optimale smaak. Daarnaast wordt er in visrestaurant Scheeweghe in Diksmuide ook gewerkt met streekproducten

                                                                                                                 

Weinig tijd of grote groep

Komt u met een grotere groep eten, dan raden wij zeker aan vooraf te reserveren. Dit om u te kunnen garanderen dat er nog voldoende plaats is. Komt u over de middag of ’s avonds langs maar hebt u niet echt super veel tijd, laat ons dit dan zeker weten. Wij doen al het mogelijke om u binnen uw tijdschema van lekker eten te voorzien! Hebt u vragen of wenst u te reserveren? Neem dan meteen contact op met het authentiek visrestaurant in Dikmsuide! Check zeker ook regelmatig onze facebookpagina voor de laatste nieuwtjes!

 

Suggesties van de Chef.

Glas Champagne Gruet Brut.                                                                                            

Voorgerecht.   

Oesters zeeuwse creuses,6 stuks.                                                                                    

Oesters zeeuwse creuses warm met kruidenboter,6 stuks.                                        

Salade van huisgerookte eendenborst,honing-mosterd dressing,vijgen.                  

 

Hoofdgerechten.

Filet van hert,herfst garnituur,veenbessen,poivradesaus,soes aardappelen.           

 

Gebakken kabeljauwhaasje,spiesje van sint-jacobsnootjes en huisgerookte spek,               

Groentenstoemp,saus van sjalotten.

 

Paling op grootmoeders wijze,spek,zilver uitjes,champignons,verse frietjes.                       

 

Filet van rog,groentenstoemp,saus van sjalotten,grijze garnalen.                                           

 

Stoofpotje van hert,herfst garnituur,soes aardappelen.                                                           

 

Gegrilde kreeft,lookboter,warme groentjes,verse frietjes.                                                       

 

Zie ommezijde blad voor lekkere wijn tip en desserts!

 

 

 

Dessert.

Coupe colonel.citroen sorbet en wodka.                                                                        

Normandische pannenkoek,calvados,roomijs.                                                               

Let op bij drukte 30 minuten wachttijd!

 

Vanaf vrijdag 24/09/21 te verkrijgen zeevruchten schotel met kreeft.

Vanaf 2 personen.

Beperkt aantal op voorraad reserveren is een zekerheid.

Beschrijving

Een werkelijke topper is onze zeevruchtenschotel. Een heuse lekkernij! De schotel is steeds voorzien van o.a.  halve kreeft,ongepelde garnalen,

Langoustines, gamba’s, wulken, kreukels, oesters, assortiment schelpjes (palourdes, kokkels, scheermessen, clams, amandes)

 

Sausjes,brood.

 

65€ per persoon.

 


 

 

 

Openingsuren :  

Elke dag open van 12.00 tot 22.00 uur.

Gesloten in de namiddag!

De keuken is open van 12.00 tot 14.00 uur.

en s'avonds van 18.00 tot 22.00 uur.

Gesloten op woensdag en zaterdag middag.

 

Reserveren mogelijk via telefoon

Uitgebreide parking

Gespecialiseerd in het roken van vis!

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site