De sfeer van Weleer...

Visrestaurant in landelijk dorp
Dagvers en huisbereid

eZaakvoerder Dimitri Descamps staat zelf in zijn keuken en weet dus als geen ander hoe belangrijk het is om te werken met verse producten voor een optimale smaak. Daarnaast wordt er in visrestaurant Scheeweghe in Diksmuide ook gewerkt met streekproducten

                                                    Suggesties van de Chef.

  • voorgerechten

                                                                                                                         

  • Zeeuwse creuses warm 6 stuks,spinazie,saus Champagne,parmezaan.  
  • Terrine van huisgemaakte ganzenlever,uienconfituur,brioche.
  • Gebakken ganzenlever,saus van oude port,compot van peer en appel.                                                                                                                                                                      
                                                                                                                                                                
  •  
  • Hoofdgerechten.
  • fazant normandische wijze of brabançonne,soezen aardappelen.
  • Duo van haas,filet en stoofpotje van hazenpeper,herfst garnituur,soezenaardappelen. Dit gerecht is enkel te verkrijgen per 2 personen.

  • Gebakken kabbeljauwhaasje,stoemp van pompoen,spies van sint-jacobsnootjes,Saus van schaaldieren,grijze garnalen.                                                       
  • Gegrilde zalmfilet,warme groentjes,verse frietjes, bearnaise.        
  • Gegrilde witte heilbotfilet,graantjes mosterdsaus,kasteel aardappelen,champignons.De heilbot word afgewerkt met huisgerookte ganzenlever.

  • Hertenkalffilet rossini,herfstgarnituur,poivradesaus,soezen aardappelen.Dit gerecht word afgewerkt met vers gebakken ganzenlever en verse herfst truffel.

                                                        
  • Wijn tip bij deze vis en vlees gerechten TAVEL ! ideaal bij gegrild vlees en of vis.    0,75 cl fles         

Weinig tijd of grote groep

Komt u met een grotere groep eten, dan raden wij zeker aan vooraf te reserveren. Dit om u te kunnen garanderen dat er nog voldoende plaats is. Komt u over de middag of ’s avonds langs maar hebt u niet echt super veel tijd, laat ons dit dan zeker weten. Wij doen al het mogelijke om u binnen uw tijdschema van lekker eten te voorzien! Hebt u vragen of wenst u te reserveren? Neem dan meteen contact op met het authentiek visrestaurant in Dikmsuide! Check zeker ook regelmatig onze facebookpagina voor de laatste nieuwtjes!

Openingsuren :  

Ma 11:30-22:00
Di 11:30-22:00
Wo Gesloten
Do 11:30-22:00
Vr 11:30-22:00
Za 18:00-22:00
Zo 11:30-22:00

Keuken is open van 12u00 tot 14u30 en van 18u00 tot 22u00

Reserveren mogelijk via telefoon

Uitgebreide parking

Gespecialiseerd in het roken van vis en vlees